Webhosting

Hosting as a Service

Voor onze zakelijke klanten verzorgen wij meer als alleen hosting. Wij willen u geheel ontzorgen door de web site voor u op te zetten, up to date te houden en te zorgen voor backup's. Dit noemen we Hosting as a Service (HAAS).

Websites kunnen worden gekoppeld met uw server, zodat klanten direct uw database kunnen benaderen en informatie kunnen opvragen, danwel orders of vragen kunnen plaatsen.

Email kan worden afgehandeld binnen uw eigen hostingpakket, of worden gekoppeld aan bijvoorbeeld uw Microsoft Office 365 account.

Web services
Hosting
Domein registratie
Website 
Cloud oplossingen
 
: Hosting van de website en email (web- en popmail) services,
: Verzorgen van de administratieve afhandeling van een domein aanvraag,
: Bouwen van een op maat gesneden website; databases, webwinkel, etc.
: Het beheren van uw Microsoft Office365 account.

 

 

 

 

ZAKELIJK HOSTING AS A SERVICE PAKKET
  • Extra veel ruimte (5 GB) voor je site & mail
  • 99 mailboxen
  • Bescherming tegen hackers & spam
  • Geschikt voor Wordpress, Joomla, Drupal
  • Tot 5 websites hosten
  • Dagelijkse backup
  • Gratis SSL certificaten
  • Persoonlijke service
Meer controle over je zaken? Host meer websites binnen 1 pakket. Voor de ondernemer die op zoek is naar meer veiligheid, snelheid en mogelijkheden.
 
VOORDELEN
Standaard bieden we al alles wat je nodig hebt voor een succesvolle website, maar voor de veeleisende gebruiker bieden we graag wat extra's in de vorm van het Zakelijke Hostingpakket. Je hebt hierbij de mogelijkheid om de dagelijkse back-ups in te zien en terug te zetten, kun je gratis SSL beveiliging activeren op je domeinnamen, en wordt er extra servercapaciteit aan je website toegekend.
 
Geen spam en virussen meer
Elke e-mail die binnenkomt wordt eerst door ons anti-spam en anti-virus platform gefilterd, zodat e-mail schoon in je inbox wordt afgeleverd. Door verschillende filtertechnieken te combineren en dankzij het zelflerend systeem, is de filtering zeer effectief. Zowel nu als in de toekomst.
 
Webmail
Elke mailbox kun je tevens via onze uitgebreide webmail interface inzien, zodat je overal en altijd toegang hebt tot je e-mail.
 
Extra websites
Een ander groot voordeel is dat je 5 websites kunt onderbrengen in het hostingpakket. 
 
Hosting voor Wordpress, Joomla & Drupal
Wordpress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) op internet, waarmee je je eigen website of blog op internet kunt starten. Ook Joomla en Drupal zijn ook populaire CMS systemen. Onze hostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor Wordpress, Joomla en Drupal.
 
Tientallen andere applicaties
Naast de bovenstaande, zijn er vele andere applicaties die direct binnen je hostingpakket kunnen worden geinstalleerd, zoals phpBB, phpList, en PrestaShop. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om je andere software te uploaden en installeren op het hostingpakket via FTP.
 
Gratis SSL certificaten
Met een Zakelijk Hostingpakket kun je een gratis SSL certificaten installeren op alle domeinnamen binnen je pakket. SSL zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie die klanten naar een website sturen, ook vertrouwelijk blijft. Het certificaat geldt als identificatie en geeft aan dat de gebruiker daadwerkelijk communiceert met de website waarmee hij of zij denkt te communiceren. Ook is het het dataverkeer tussen de website en de bezoeker versleuteld en kan hierdoor niet worden uitgelezen door derden of kwaadwillenden. Een SSL certificaat is een must voor elke zakelijke website, en voor websites waarop wachtwoorden of persoonsgegevens worden ingevoerd.
 
Automatische backups
Binnen het Zakelijk Hosting pakket worden automatisch dagelijks backups gemaakt van al je bestanden en databases in je hostingpakket. Deze kun je tot 10 dagen terugzetten.
 
Bescherming tegen malware
We houden onze servers constant in de gaten, en scannen elk nieuw of gewijzigd bestand automatisch op de aanwezigheid van malware. Mocht iemand je website proberen te hacken, dan verwijderen we de malware direct en sturen wij je hierover bericht.
 
Wachtwoord beveiliging
Er zijn veel hackers die wachtwoorden proberen te raden door het heel vaak te proberen. Als we te veel foutieve inlogpogingen zien, dan blokkeren we het IP adres tijdelijk. Je krijgt dan bericht en kunt de blokkade eventueel weer opheffen. Zo houden we hackers buiten de deur.
 
Updates & veiligheidslekken patchen
Regelmatig worden er veiligheidslekken gevonden in Wordpress, Joomla, Drupal en andere applicaties, en komen er updates voor uit. Veel van deze updates kunnen wij voor u installeren en daarmee uw websites up-to-date houden. Ook patchen we elke dag automatisch bekende veiligheidslekken, zodat hackers de lekken niet kunnen misbruiken. Zo houden we onze servers en jouw website veilig!